... Skip to main content

Multifunctionele ruimtes

Elke zaal op ons landgoed is ingericht om veelzijdigheid en comfort te bieden, met de flexibiliteit om aan te passen aan de specifieke eisen van uw evenement. Van intieme vergaderruimtes tot grotere trainingszalen, onze faciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om een soepele en succesvolle bijeenkomst te garanderen.

Of u nu een formele vergadering, een interactieve trainingssessie of een inspirerende cursus plant, Landgoed Dijnselburg is de perfecte locatie om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Neem contact met ons op om meer te ontdekken over onze faciliteiten en hoe we uw volgende bijeenkomst onvergetelijk kunnen maken.

De Kapel

Waar Historie en Moderne Faciliteiten Samenkomen voor Uw Evenement

Stap binnen in De Kapel, een ruimte waar de historische charme en moderne faciliteiten hand in hand gaan, perfect voor het organiseren van congressen, trainingen of vergaderingen. Gelegen in een sfeervol gebouw, biedt De Kapel een flexibele inrichting die zich moeiteloos aanpast aan uw specifieke wensen. Uitgerust met een uitmuntende geluidsinstallatie en hoogwaardige schermen, garanderen we dat uw boodschap kristalhelder overkomt.

Laat De Kapel het podium zijn voor uw volgende succesvolle evenement. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en reserveer vandaag nog uw plek. Waar verleden en toekomst elkaar ontmoeten, daar vindt u De Kapel – de plek waar elk detail telt.

Prijs en functionaliteiten Boek de Kapel

Vergaderruimte De Herenkamer

Uw Raam naar Rust en Inspiratie

Ervaar de perfecte synergie van comfort, privacy en natuur in Vergaderruimte De Herenkamer, genesteld in de serene omgeving van Landgoed Dijnselburg. Geschikt voor maximaal 15 personen, is deze ruimte uw ideale keuze voor een intieme vergadering of een interactieve trainingssessie. Met een ononderbroken zicht op de weelderige, natuurlijke landschappen biedt De Herenkamer een rustgevende achtergrond die de creativiteit stimuleert en de focus verscherpt.

De Herenkamer is niet alleen een ruimte, het is een ervaring die bijdraagt aan de kwaliteit van uw bijeenkomsten. Het biedt de perfecte balans tussen afzondering voor concentratie en de nabijheid van de natuur voor ontspanning.

Prijs en functionaliteiten Boek De Herenkamer

Kardinaal Alfrink Zaal

Waar Kennis en Natuur Samensmelten

Welkom in de Kardinaal Alfrink Zaal, de perfecte locatie voor wie een ruimte zoekt die zowel professionaliteit als rust uitstraalt. Deze zaal, met uitzicht op De Kapel, is ingericht voor groepen van 30 tot 80 personen, ideaal voor vergaderingen, lezingen, cursussen en trainingen.

Plan uw volgende evenement in een omgeving die zowel de geest stimuleert als ontspant. Boek de Kardinaal Alfrink Zaal vandaag nog en verzeker u van een inspirerende ruimte die bijdraagt aan een succesvolle en gedenkwaardige bijeenkomst.

Prijs en functionaliteiten Boek de Kardinaal Alfrink Zaal

De Blauwe kamer

Uw Knusse Hoek voor Productieve Bijeenkomsten

In het hart van Landgoed Dijnselburg presenteert zich De Blauwe Zaal, een intieme en uitnodigende ruimte speciaal ontworpen voor kleine gezelschappen die zich willen richten op presentaties of vergaderingen. Met zijn elegante decor en rustgevende uitzicht op de goed onderhouden tuinen, biedt De Blauwe Zaal een verfrissende omgeving die zowel de geest prikkelt als de concentratie bevordert.

Deze zaal is een toonbeeld van functionaliteit en stijl, uitgerust met comfortabele zitgelegenheden en de nieuwste presentatieapparatuur, waardoor het de perfecte keuze is voor wie zoekt naar een ruimte die professionaliteit en gezelligheid combineert.

Prijs en functionaliteiten Boek de Blauwe Zaal
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.