Alleenstaand of na een scheiding even rustig op adem komen en vanuit een eigen tijdelijke plek in een fijne omgeving weer nieuwe plannen maken?

Dat kan! Op het terrein van Landgoed Dijnselburg in Zeist, net even buiten Utrecht, bieden wij volledig gestoffeerde en gemeubileerde ruimten aan in een bosrijke omgeving. Deze privé vertrekken verschillen qua afmeting en je kan gebruik maken van gemeenschappelijke voorzieningen zoals volledig ingerichte keukens, fijn sfeervol gemeubileerde woonkamers, toiletten, badkamers en wasruimten voorzien van wasmachines en drogers. Uiteraard is er overal Wi-Fi en kan er op afspraak, gebruik gemaakt worden van familiekamers.

Het concept is zo opgezet dat je bij aankomst met je koffer meteen onbezorgd gebruik kan maken van alle faciliteiten die wij aanbieden.

 

 

  1. De prijzen van de privékamers variëren van € 450,- tot en met € 1.250,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief het gebruik van alle faciliteiten.

Heeft u interesse reageer dan per e-mail. Je ontvangt van ons een inschrijfformulier dat wij graag volledig ingevuld retour ontvangen. Zodra wij alle benodigde gegevens hebben ontvangen, maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging en zorgen wij daarna voor het opstellen van een huurovereenkomst.

Voorwaarden:
Geldige legitimatie
Waarborgsom 2 maanden huur
Het bruto maandinkomen dient 3 x de maandhuur te bedragen

Bijzonderheden:
De vertrekken verschillen van afmetingen
Huurprijzen variëren € 450,- tot € 1.250,- per maand
Het betreft all-in huur.

Aan de foto’s en maten kunnen geen rechten ontleed worden; het betreffen impressies.
Heb je interesse reageer dan per e-mail. Je ontvangt van ons een inschrijfformulier dat wij graag volledig ingevuld retour ontvangen. Zodra wij alle benodigde gegevens hebben ontvangen, maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging en zorgen wij daarna voor het opstellen van een huurovereenkomst.

Voor verdere informatie vragen wij u contact op te nemen met Domstad Makelaars, dit kan door te bellen naar 030-2313731 of te mailen naar info@domstadmakelaars.nl. U kunt ook de onderstaande link raadplegen.

Domstad Makelaars: Amersfoortseweg 10a, Zeist